VPOGLED V OVREDNOTENE NALOGE NPZ–ja za 9. razred

Spoštovani starši,

po šolskem koledarju smo izvedli NACIONALNO PREVERJANJA ZNANJA (NPZ), v katerem so učenci 9. razredov pisali preizkuse iz slovenskega jezika, matematike in kemije. Učitelji so preizkuse znanja vrednotili elektronsko in tako vi kot učenci boste imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge preko spletnega portala e-Ric.

Učenci so v šoli prejeli vsak svojo šifro, s katero lahko dostopate do ovrednotenih nalog preko spletnega portala http://npz.ric.si.

Učenci bodo ovrednotene naloge pregledali v šoli skupaj z učitelji v torek, 31. 5. 2022 (s seboj prinesejo svojo šifro in EMŠO).

Starši boste imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge:

  • preko spletnega portala http://npz.ric.si (dostop je možen s šifro, ki jo je učenec prejel v šoli in EMŠO učenca). Portal bo za poizvedbo (vaš vpogled) odprt od torka, 31. maja, do četrtka, 2. junija 2022.
  • v šoli pa v sreda, 1. junija 2022, med 15. in 16. uro, in sicer:
    • slovenski jezik, učilnica 30,
    • matematika, učilnica 22,
    • kemija, učilnica 11.

V primeru, da bodo učitelji ob vpogledu v ovrednotene preizkuse skupaj z učenci ugotovili morebitne napake pri točkovanju posameznih nalog, bomo poizvedbe poslali na e-Ric do petka, 3. junija 2022, kot je določeno v koledarju NPZ.

V primeru nejasnosti glede vrednotenja vas vabim, da se oglasite v šoli v sredo, 1. junija 2022, med 15. in 16. uro (s seboj prinesite šifro in EMŠO učenca).

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost