Izvajanje vzgojno izobraževalnega dela od 19. 10. do 23. 10. 2020

Spoštovani starši!

Zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja okužb s SARS –CoV–2 se začasno, v tednu od 19. 10. do 23. 10. 2020 v osnovnih šolah delo izvaja prilagojeno. V tednu od 26. 10. do 30. 10. 2020 so jesenske počitnice. O poteku dela po počitnicah, vas bomo obvestili.

Učenci od 1. do 5. razreda se bodo izobraževali v šoli, učenci od 6. do 9. razreda se izobražujejo na daljavo.

UČENCI od 1. do 5. razreda

Učenci od 1. do 5. razreda imajo pouk po urniku, na šoli imajo organizirano zajtrk, malico, kosilo in popoldansko malico (tako kot do sedaj). Neobvezni izbirni predmeti bodo potekali na daljavo.

Oddelki, ki so v karanteni, ostanejo v karanteni do predpisanega datuma in se potem vrnejo v šolo. Zanje poteka pouk na daljavo.

Tudi jutranje varstvo in podaljšano bivanje potekalo po obstoječem urniku. Prosim vas, da v jutranje varstvo prihajajo samo učenci, ki jim doma res ne morete zagotoviti varstva, ostali učenci naj pridejo v šolo ob 8.00.

UČENCI od 6. do 9. razreda

Učenci od 6. do 9. razreda imajo pouk na daljavo. Vsem učencem smo odpovedali malico in kosilo. V ponedeljek, 19. 10. 2020 bodo učenci imeli razredne ure preko videokonferenc. O točnih urah vas bomo še obvestili. Vso delo na daljavo bo potekalo preko MS Teamsov.

Sporočite mi, če še kdo od učencev potrebuje računalnik, da vam za naslednji teden posodimo šolskega.

Želim vam lep dan in ostanimo zdravi

Ravnateljica:

Lidija Konečnik Mravljak

(Skupno 145 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost