Pričetek novega šolskega leta

Dragi učenci in spoštovani starši.

Upamo, da ste lepo preživeli poletne počitnice, čas sproščenih in brezskrbnih dni. Počitnice se počasi iztekajo in bližajo h koncu. V sredo, 1. septembra 2021, tako začenjamo novo šolsko leto.

Verjetno se vam ob tem porajajo takšne in drugačne misli, pričakovanja, mogoče tudi skrbi v teh negotovih, posebnih časih.

Dragi učenci, vseeno pa verjamemo, da se ponovnega snidenja v šolskih klopeh veselite in ga že težko pričakujete. Novo šolsko leto vam bo nedvomno prineslo nova znanja, številne izkušnje, srčna prijateljstva in mnoga doživetja.

Želimo si, da v prvi šolski dan skupaj zakorakamo vedoželjni, optimistični in pozitivno naravnani. Učitelji na šoli se bomo trudili, da boste uspešni pri šolskem delu, hkrati pa vam bomo stali ob strani in vam pomagali, da nobena ovira za vas ne bo nepremagljiva.

Vam, spoštovani starši, pa bomo vedno na razpolago z nasveti in informacijami, kako skupaj delovati za dobro vašega otroka. Verjamemo, da nam bo uspelo in da boste ta žar in zanos, prisoten ob začetku šolskega leta, ohranili do zaključka šolanja.

Na naši šoli smo pripravljeni, verjamem, da ste tudi vi motivirani za sodelovanje v novem šolskem letu, ki se nam neizogibno približuje in trka na vrata.

Želimo vam lep preostanek počitnic in kmalu na snidenje.

Ravnateljica Lidija Konečnik Mravljak in kolektiv Prve osnovne šole Slovenj Gradec

(Skupno 504 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost