Obisk predsednice vlade

V petek, 7. 2. 2014, dan pred slovenskim kulturnim praznikom je na naši šoli mineval praznično (foto). Obiskala nas je predsednica vlade Republike Slovenija gospa Alenka Bratušek s sodelavci, gostili pa smo tudi gospoda župana, visoke predstavnike UNESCA – a in številne druge pomembne goste.
V kulturnem programu, ki smo ga predpraznično in domače koroško obarvali, so sodelovali naši pevski zbori, člani šolskega radia in gledališkega krožka, vsi pa so navdušili z zares skrbno izbranim in pripravljenim programom.

ABn3 ABn2
ABn1 ABn4

Gospa predsednica vlade je v kratkem nagovoru vse prisrčno pozdravila in poudarila pomen vzgojno – izobraževalnega dela na vseh šolah, posebej pa je ta trud in skrb za zares dobro delo in dobro počutje vseh učencev pohvalila na naši šoli. 
Vse goste smo povabili v razrede in ob šolski malici prisrčno, sproščeno poklepetali z njimi. Gotovo bo vsem nam ostal obisk v zelo lepem spominu, tudi zaradi košarkaške žoge z lanskega evrospkega prvenstva, ki nam jo je s svojim avtogramom podarila gospa Alenka Bratušek, in nam zaželela tako uspešno delo še naprej.
 
(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost