Prijava/odjava prehrane učenci

PRIJAVA NA ŠOLSKO PREHRANO

Prijavo na obroke šolske prehrane je potrebno izpolniti predvidoma v juniju za prihodnje šolsko leto. Odjava od obrokov šolske prehrane je možna le pisno z obrazcem ali preko elektronske pošte šole, kadarkoli med šolskim letom.

PRIJAVA/ODJAVA DNEVNEGA OBROKA

  1. Odjave in prijave na obroke šolske prehrane potekajo preko spletne aplikacije. Dostop do aplikacije je možen na naslovu Prijava starši  ali s klikom na sliko aplikacije.

Za prijavo v aplikacijo boste prejeli lastno uporabniško ime in geslo, ki ga boste dobili s prvim izdanim računom za prehrano in ostalo (UPN obrazec ali na vaš elektronski naslov). Dodatna navodila za prijavo.  

  1. Elektronska odjava/prijava na e-naslov andreja.zugelj@guest.arnes.si.
  2. Po telefonu na številko 051 251 057 od 7. ure do 9. ure.

Če je bila odjava prehrane podana pristojni osebi, ki sprejema odjavo od 7.00 do 9.00, se za prvi dan, odjava za subvencionirane obroke (malica in kosilo) in ne subvencionirano malico odjavo, beleži kot nepravočasna. Za naslednje zaporedno odjavljene dni se obroki odjavijo. Odjava prehrane za nazaj ni mogoča.

V kolikor subvencioniranega obroka ne odjavite, otroka pa ni v šolo, se vam obroki za dni odsotnosti otroka zaračunajo s polno ceno obroka.

(Skupno 16.493 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost