Izvajanje vzgojno izobraževalnega dela od 9. 11. 2020 dalje

Drage učenke in učenci, spoštovani starši,

Vlada RS je zaradi trenutnih epidemioloških razmer v državi v četrtek, 5. 11. 2020, sprejela sklep, s katerim je za 7 dni podaljšala uporabo omejitev, določenih v Odloku o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja … (Uradni list RS, št 152/20).
Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20) izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno izobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.

Za učence bomo oblikovali prilagojen urnik oziroma prilagojen način izvajanja pouka na daljavo, saj učenci potrebujejo drugačne usmeritve in več časa, kot če bi bili v šoli (učenci od 6. do 9. razreda že imajo prilagojen urnik objavljen v MS Teamsih).

Posebno pozornost bomo posvetili dnevni in tedenski obremenitvi učencev z obveznostmi pri posameznih predmetih ter aktivnosti učencev.

Komunikacijo na daljavo bo koordiniral razrednik, ki vam bo tudi sporočil vse podrobnejše informacije o delu na daljavo.

Vse dobro in ostanimo zdravi

Ravnateljica Lidija Konečnik Mravljak in kolektiv Prve osnovne šole Slovenj Gradec

(Skupno 107 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost