VPOGLED V OVREDNOTENE NALOGE NPZ–ja za 9. razred

Spoštovani starši!

Po šolskem koledarju smo izvedli redni rok NACIONALNEGA PREVERJANJA ZNANJA (NPZ), v katerem so učenci 9. razredov pisali preizkuse iz slovenskega jezika, matematike in domovinske in državljanske kulture ter etike. Učitelji so preizkuse znanja vrednotili elektronsko in tako  Vi kot učenci boste imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge preko spletnega portala e – Ric.

Učenci so v šoli prejeli vsak svojo šifro, s katero lahko dostopate do ovrednotenih nalog preko spletnega portala http://npz.ric.si.

Učenci bodo ovrednotene naloge pregledali v šoli skupaj z učitelji v sredo, 31. 5. 2023 (s seboj prinesejo svojo šifro in EMŠO).

Starši boste imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge:

  • preko spletnega portala http://npz.ric.si (dostop je možen s šifro, ki jo je učenec prejel v šoli in EMŠO učenca). Portal bo za poizvedbo (vaš vpogled) odprt od srede 31. maja, do

petka, 2.  junija 2023.

  • v šoli pa v četrtek, 1. junija 2023, med 15. in 16. uro, in sicer:
    • slovenski jezik, učilnica 19,
    • matematika, učilnica 22,
    • , učilnica 29.

V primeru, da bodo učitelji ob vpogledu v ovrednotene preizkuse skupaj z učenci ugotovili morebitne napake pri točkovanju posameznih nalog, bomo poizvedbe poslali na e-Ric do ponedeljka, 5. junija 2023, kot je določeno s koledarjem NPZ.

V primeru nejasnosti vrednotenja, Vas vabim, da se oglasite v šoli, v četrtek 1. junija 2023 med 15. in 16. uro  (s seboj prinesite šifro in EMŠO učenca).

(Skupno 44 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost