Zapora dela šolske poti – Muratova ulica

Spoštovani starši,
za nami je prvi mesec šolskega leta in obveščamo vas, da so se tudi vaši otroci lepo privadili šolskemu ritmu in delu v šoli. Z veseljem se skupaj učimo, raziskujemo in ustvarjamo.

Pri vsem tem pa ne ne smemo pozabiti na VARNE ŠOLSKE POTI IN VARNOST OTROK V PROMETU. Poskrbite, da bodo otroci vedeli, katera pot je zanje najbolj varna in kje so tiste točke, pri katerih morajo biti šolarji še posebno pozorni. Več o varnih šolskih poteh najdete na naši spletni strani pod zavihkom O ŠOLI/ Varna pot v šolo.

Tudi na Mestni občini se trudijo urediti ŠOLSKE POTI VARNE in zato so se odločili za prenovo dela šolske poti, ki jo učenci prehodijo na poti v šolo. V času prenove, oz. rekonstrukcije ulice, kjer se bo uredil tudi pločnik, vas obveščajo o POPOLNI ZAPORI DELA ŠOLSKE POTI OD KMETIJSKE ZADRUGE DO MOSTA ČEZ SUHODOLNICO.

Zato prosimo vse starše, ki ste doma ob Suhodolnici in v Starem trgu, da še posebej opozorite svoje otroke o VARNOSTI NA CESTI IN V CESTNEM PROMETU ter jih usmerjate, da na poti v šolo in iz nje izbirajo PREDLAGANE ZAČASNE ŠOLSKE POTI.

Povezava na obvestilo Mestne občine Slovenj Gradec: POPOLNA ZAPORA DELA ŠOLSKE POTI OD KMETIJSKE ZADRUGE DO MOSTU ČEZ SUHODOLNICO s priloženim zemljevidom in predlagano začasno šolsko potjo.

Zvonka Murko,
ravnateljica

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost