Možnost prejemanja in plačevanja položnic preko e-računov

Spoštovani,

v želji, da vam olajšamo poslovanje s šolo in znižamo stroške provizij za plačilo položnic, smo učencem, ki so bratje ali sestre že izstavili skupno položnico. Kdor želi plačevati položnico preko trajnika, v tajništvu šole dvigne in izpolni obrazec, s katerim mu bomo mi odprli trajnik.

V prihodnje pa vam omogočamo pošiljanje položnice tudi po e-pošti (kdor ima odprt trajnik) in plačevanje preko e-računa- vaše spletne banke.

Tisti ki že imate urejen trajnik, vam bomo v prihodnje poslali položnico na vaš e- naslov. Če želite položnico v papirni obliki nas obvestite.

Kdor želi plačevati položnice preko elektronskega bančništva, izpolni izjavo za prejemanje E-računov. Izjavo dvignete v tajništvu šole ali na spletni strani šole pod zavihkom: starši – obrazci- izjave. Izpolnjeno oddate v tajništvo šole ali na e-mail andreja.zugelj@guest.arnes.si.

V vaši spletni banki se naročite na prejemanje e-računov. Klikne se na naročilo e-računov in se najde izdajatelja po nazivu, davčni ali TRR:
Naziv: PRVA OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC
Davčna št.: 23083972
IBAN/TRR: SI56013126030679465

Izjava za prejemanje e- računa

Še vedno pa ostaja možnost plačevanja položnic, ki jo prejmete v papirni obliki, katere lahko brez bančne provizije plačujete v Hranilnici LON na Cankarjevi ulici 1 v Slovenj Gradcu.

S 1. 1. 2016 pa smo plačevanje položnic preko blagajne ukinili zaradi uvedbe davčnih blagajn.

Prijazen pozdrav,                                  

                                                                                                ravnateljica,

                                                                                                       Zvonka Murko

(Skupno 381 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost