VPOGLED V OVREDNOTENE NALOGE NPZ–ja za 9. razred

Spoštovani starši,

po šolskem koledarju smo izvedli NACIONALNO PREVERJANJA ZNANJA (NPZ), v katerem so učenci 9. razredov pisali preizkuse iz slovenskega jezika, matematike in angleškega jezika. Učitelji so preizkuse znanja vrednotili elektronsko in tako vi kot učenci boste imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge preko spletnega portala e-Ric.

Učenci so v šoli prejeli vsak svojo šifro, s katero lahko dostopate do ovrednotenih nalog preko spletnega portala http://npz.ric.si.

Učenci bodo ovrednotene naloge pregledali v šoli skupaj z učitelji v torek, 1. 6. 2021 (s seboj prinesejo svojo šifro in EMŠO).

Starši boste imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge:

  • preko spletnega portala http://npz.ric.si (dostop je možen s šifro, ki jo je učenec prejel v šoli in EMŠO učenca). Portal bo za poizvedbo (vaš vpogled) odprt od torka, 1. junija, do petka, 4. junija 2021.
  • v šoli pa v sredo, 2. junija 2021, med 14. in 15. uro, in sicer:
    • slovenski jezik, učilnica 30,
    • matematika, učilnica 23,
    • angleški jezik, učilnica 27.

V primeru, da bodo učitelji ob vpogledu v ovrednotene preizkuse skupaj z učenci ugotovili morebitne napake pri točkovanju posameznih nalog, bomo poizvedbe poslali na e-Ric do petka, 4. junija 2021, kot je določeno v koledarju NPZ.

V primeru nejasnosti glede vrednotenja vas vabim, da se oglasite v šoli v sredo, 2. junija 2021, med 14. in 15. uro (s seboj prinesite šifro in EMŠO učenca).

(Skupno 104 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost