VPOGLED V OVREDNOTENE NALOGE NPZ–ja za 6. razred

Spoštovani starši,

po šolskem koledarju smo izvedli NACIONALNO PREVERJANJA ZNANJA (NPZ), v katerem so učenci 6. razredov pisali preizkuse iz slovenskega jezika, matematike in angleškega jezika. Učitelji so preizkuse znanja vrednotili elektronsko in tako  vi kot učenci boste imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge preko spletnega portala e-Ric.

Učenci so v šoli prejeli vsak svojo šifro, s katero lahko dostopate do ovrednotenih nalog preko spletnega portala http://npz.ric.si.

Učenci bodo ovrednotene naloge pregledali v šoli skupaj z učitelji v ponedeljek, 7. 6. 2021  (s seboj prinesejo svojo šifro in EMŠO).

Starši boste imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge:

  • preko spletnega portala http://npz.ric.si (dostop je možen s šifro, ki jo je učenec prejel v šoli in EMŠO učenca). Portal bo za poizvedbo (vaš vpogled) odprt od ponedeljka, 7. junija do četrtka, 10.  junija 2021.
  • v šoli pa v torek, 8. junija 2021, med 14. in 15. uro, in sicer:
    • slovenski jezik, učilnica 24,
    • matematika, učilnica 15,
    • angleški jezik, učilnica 16.

V primeru, da bodo učitelji ob vpogledu v ovrednotene preizkuse skupaj z učenci ugotovili morebitne napake pri točkovanju posameznih nalog, bomo poizvedbe poslali na e-Ric do četrtka, 10. junija 2021, kot je določeno v koledarju  NPZ.

V primeru nejasnosti glede vrednotenja, vas vabim, da se oglasite v šoli, v torek 8. junija 2021, med 14. in 15. uro  (s seboj prinesite šifro in EMŠO učenca).

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost