Nova podoba vhoda B

Spoštovani starši!

V novembru in decembru 2014 bo na naši šoli potekala že težko pričakovana poslikava šolskega vhoda za predmetno stopnjo, VHODA B.

V lanskem šolskem letu smo z učenci zbirali ideje, kako bi polepšali glavni vhod v šolo.

In sedaj se bo zgodilo!

Učenci bodo med urami likovnega pouka s pomočjo računalnika preslikovali otroške risbice na steno in jih barvali, ter tako sestavili stensko poslikavo. Dejavnost bo poučna, zabavna, sproščujoča in—trajna.

Ker pa bodo barve, s katerimi bodo otroci slikali tudi »prave«, bo potrebno poskrbeti za zaščito oblačil. Šola je poskrbela, da bodo otroci čez svoja oblačila oblekli posebna Tyvec zaščitna oblačila, ki dihajo in ne prepuščajo barve. Čeprav je tveganje res majhno, pa se lahko zgodi, da se bo komu zgodila »nesreča« in se bo polil z barvo tako, da bo prišla pod zaščitno oblačilo (predvsem so v nevarnosti nogavice in copati).

Učenci bodo vnaprej vedeli, kdaj so na vrsti za barvanje v B vhodu, zato vas naprošamo, da imate to v mislih in svetujete otroku, da se za izvajanje te dejavnosti obleče v oblačila, ki jih ni škoda, oziroma naj jih ima s seboj, da se preobleče.

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost