Dan dobrodelnosti

Dragi starši in učenci,

petek, 8. 1. 2021 smo na šoli izvedli Dan dobrodelnosti. Zbrali smo vsega skupaj 450 pisemc, ki so jih učenci napisali lastnoročno, le-ta pa obogatili z risbico, nekateri tudi z izvirnim izdelkom in vse skupaj v kuverti oddali v zbiralnik na šoli. Pisma z voščili, globokimi, izvirnimi ter iskrenimi  mislimi so bila resnično dih jemajoča. Prav neverjetno, koliko srčnosti, iskrenosti, topline in sočutnosti premorejo otroci. Tako smo zbrali dovolj pisem za starostnike vseh štirih koroških domov. Za Koroški dom starostnikov – Slovenj Gradec, Dom starejših na Fari, Koroški dom starostnikov – Črneče, kot tudi za Dom starejših občanov Radlje ob Dravi – Dom Hmelina.

Resnično smo iz srca hvaležni za dobrodelnost naših/vaših otrok in predvsem za to, da smo naredili veliko, srčno in pravo stvar za naše starostnike. Brez vaše pomoči nam ne bi uspelo, za kar se vam iskreno zahvaljujemo.

Poveza do filmčka:

“Z ljubeznijo in dobroto ne moremo biti razsipni. Z njima vedno ustvarimo spremembe. Vedno predstavljata blagoslov tistega, ki ju sprejme in tistega, ki ju daje.

                                                                                                        

Ravnateljica Lidija Konečnik Mravljak in kolektiv Prve osnovne šole Slovenj Gradec

(Skupno 105 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost